Diensten

Inventive Design helpt verschillende organisaties zich te onderscheiden. Ik doe alles om te zorgen dat mijn klanten opvallen. De durf om het net even wat slimmer en anders te doen dan jouw concurrenten. 

Bedrijfsidentiteiten

Een huisstijl bestaat uit veel verschillende uitingen. Of het nu visitekaartjes, briefpapier of enveloppen betreft, ik zorg voor een creatieve uiting, rekening houdend met jouw wensen.

Promotiemateriaal

Breng je bedrijf naar een hoger niveau met promotioneel drukwerk zoals flyers, posters, brochures, banners en/of een magazine. Ik help jou om jouw verhaal en idee tot leven te brengen.

Websites

Websites die meteen sterk in beeld komen bij de doelgroep. Ik ontwerp en bouw heldere websites die worden aangepast aan jouw huisstijl en wensen.

Social media marketing

Met social media wil je natuurlijk opvallen en uniek zijn in jouw soort. Ik verzorg covers, headers en banners voor jouw social media pagina’s die passen binnen jouw huisstijl.

Geboortekaartjes

Een geboortekaartje is dé aankondiging om te laten weten dat je kindje geboren is. Voor deze bijzondere gelegenheid ontwerp ik voor jou een uniek en persoonlijk geboortekaartje. 

Trouwkaarten

Een unieke uitnodiging is een opvallende aankondiging van jullie speciale dag.  De liefde, de wens tot een diepere connectie mogen wat mij betreft van zo’n kaart afspatten. 

Een huisstijl laten ontwerpen voor
jouw organisatie?