Inventive Design zorgt dat je op gepaste wijze opvalt bij jouw doelgroep met een tijdloze, unieke uitstraling, doeltreffende ontwerpen en heldere communicatie. Hierbij streef ik ernaar om jouw doelgroep te inspireren én te activeren.
Zowel online als offline. 

Grafisch ontwerp

Beeldmerk_kleur_verloop-hoek-blauw-16.png

Eerste indrukken blijven het langst bij

Stel je voor dat je een professioneel ontworpen visitekaartje hebt en deze afgeeft aan een potentiële klant. Later geef je aan dezelfde klant een flyer in dezelfde professionele huisstijl. Hij ziet dat jij oog hebt voor detail en professionaliteit belangrijk vindt.

Inventive Design heeft ervaring in nieuwe huisstijlen ontwikkelen voor klanten, maar ook door in bestaande huisstijlen te werken. Ik maak graag kennis met de mensen voor wie ik werk. Op deze manier ervaar ik de bedrijfscultuur en manier van werken om mij beter in te leven in het project.

Met passie voor reclame en design bied ik een hele reeks diensten aan voor jouw offline communicatie. Bij Inventive Design kan je terecht voor onder andere: flyers, magazines, visitekaartjes, PowerPoint presentaties, folders, affiches, brochures, geboortekaarten, trouwkaarten, menukaarten, beletteringen en bedrijfskleding.

Zullen we jouw ideeën vertalen
naar goed ontwerp?

2_verloop-hoek-blauw-10.png
2_verloop-hoek-blauw-10.png