Portfolio

Een kleine selectie van het gemaakte werk in de afgelopen jaren. Dingen waar ik trots op ben.

1/8

Van Daelen Business Development
 

Van Daelen Business Development is gespecialiseerd in diensten voor ervaren, ambitieuze ondernemers en helpen ze jouw ondernemersvaardigheden aan te scherpen. Hun aanpak is gebaseerd op een groeitraject dat zijn waarde heeft bewezen voor elke onderneming.

 

Zakelijk en professionaliteit. De bloem laat de ontplooiing, het groeien, partnerschap en het leiding geven zien. Het uitzoeken hoe de interacties van die krachten samen gaan om groeimogelijkheden te creëren. Het lettertype geeft een moderne, maar luxe uitstraling.

Moret Onderhoud
 

Bij Moret Onderhoud weten zij dat een goed onderhouden pand het verschil maakt. Van een vakkundig geschilderde woning heb je niet alleen optisch profijt, maar bovenal zorgt de beschermende werking voor het verduurzamen van jouw onroerend goed. Je kunt bij hen terecht voor zowel binnen als buiten schilderwerk, maar ook voor houtrotreparaties en behangen.

Ik wilde Moret Onderhoud laten onderscheiden van zijn concurrenten met een eigentijds logo. De 'T' heb ik laten functioneren als een verfroller. Het logo oogt modern en rustig en straalt professionaliteit uit.

 

OBS Maasplein
 

OBS Maasplein is een kleine sfeervolle school waar elkaar kennen en contact hoog in het vaandel staan. De verscheidenheid aan culturen en de diversiteit in sociaal-economische achtergrond geven een goed beeld van de omgeving waarin de kinderen dagelijks leven. De kinderen leren dat er verschillen zijn en leren deze te waarderen.

Bij een nieuw interieur hoort een nieuwe huisstijl. Hun wens was om een eigentijdse nieuwe huisstijl te hebben die past bij het vernieuwde interieur. 

 

LEMONADE Festival
 

LEMONADE is een fris en zomers festival op Nederlandse bodem, gemaakt met een aantal ingrediënten die smaak een lekkere twist geven. Precies hoe het werkt als je een festival organiseert.

De huisstijl van LEMONADE is stoer en gezellig. Sprekende, frivole kleuren uitten dat het event plaatsvindt in de warmere periodes van het jaar. Het is een zomers, frivool, eigenzinnig en opvallend muziekfestival.

 

Ik kom graag langs om kennis te maken

Info@inventive-design.nl of +31 637 35 14 09

Privacy policy Copyright 2021 © Inventive Design All rights reserved

  • LinkedIn - Inventive Design
  • Instagram - Inventive Design
  • Facebook - Inventive Design