Over Inventive Design

Inventive Design is een vernieuwend, jong en gedreven reclamebureau gevestigd in Baarn, gerund door grafisch ontwerper Irene Hoekstra.

AdobeStock_383187561.jpeg

Ik geloof in de kracht van goed ontwerp en communicatie om een organisatie, onderneming, merk, persoon, product en dienst te verbinden met het gewenste publiek.

IreneHoekstra.jpg

Mijn missie

Ik wil jou laten onderscheiden van jouw concurrenten. Elke beslissing die ik neem bij een creatief proces zal ik alle vaardigheden naar aanleiding van alle informatie de perfecte grafische vertaalslag te maken richting mijn klanten.

Mijn visie

In de toekomst wil ik Inventive Design naar een hoger niveau tillen door samenwerkingen aan te gaan, vaardigheden te vergroten en mijn passie te delen. Met andere woorden: ''Mijn visie is om de organisatie toekomstgericht uit te breiden.''.

Mijn passie

Jouw wensen en kernwaarden vertalen in een grafisch ontwerp dat exact vertelt wie jij bent en waar je voor staat. Dat is mijn passie!

Inventive Design staat voor een vernieuwde aanpak bij het creëren van ontwerpen. Ik denk origineel en wil mijn klanten van unieke grafische uitingen voorzien, die een stap verder gaat dan alle andere vormgevers. Ook leg ik verbanden die anderen niet meteen zien, handel niet impulsief en ben origineel in mijn oplossingen. Niet te vergeten sluit mijn eindresultaat écht aan bij de opdrachtgever.

Ik kom graag langs om kennis te maken

Info@inventive-design.nl of +31 637 35 14 09