Inventive Design is een vernieuwend, jong en gedreven reclamebureau gevestigd in Baarn, gerund door grafisch ontwerper Irene Hoekstra.

Mijn passie

Jouw wensen en kernwaarden vertalen in een grafisch ontwerp dat exact vertelt wie jij bent en waar je voor staat. Dat is mijn passie!

Inventive Design staat voor een vernieuwde aanpak bij het creëren van ontwerpen. Ik denk origineel en wil mijn klanten van unieke grafische uitingen voorzien, die een stap verder gaat dan alle andere vormgevers. Ook leg ik verbanden die anderen niet meteen zien, handel niet impulsief en ben origineel in mijn oplossingen. Niet te vergeten sluit mijn eindresultaat écht aan bij de opdrachtgever.

Mijn missie

Ik wil jou laten onderscheiden van jouw concurrenten. Elke beslissing die ik neem bij een creatief proces zal ik alle vaardigheden naar aanleiding van alle informatie de perfecte grafische vertaalslag te maken richting mijn klanten.

Mijn visie

In de toekomst wil ik Inventive Design naar een hoger niveau tillen door samenwerkingen aan te gaan, vaardigheden te vergroten en mijn passie te delen.

''Ik geloof in de kracht van goed ontwerp en communicatie om een organisatie, onderneming, merk, persoon, product en dienst te verbinden met het gewenste publiek.''

IreneHoekstra.jpg

Werkwijze

Concept

Met de briefing en het gesprek leg ik de fundamenten van het ontwerpproces. Wat zijn de missie en visie van je bedrijf? Wat is je strategie? Wie is je doelgroep? Maar ik kijk ook verder. Ik breng de markt in kaart. Aansluitend creër ik moodboard en kies ik  welk concept het beste past bij jouw doel.

Ontwerp

Daarna start de ontwerpfase. Ik maak verschillende schetsontwerpen (papier en digitaal), die ik steeds toets aan jouw bedrijfswaarden, bedrijfscultuur en doelgroep. Ik presenteer deze grafische ontwerpen aan je en je krijgt een toelichting op de gemaakte keuzes. Op basis hiervan kies je één ontwerp.

Uitwerking

Het grafisch ontwerp dat je hebt gekozen, werken ik uit. Tussendoor krijg je regelmatig uitwerkingen te zien, zodat je feedback kunt geven op de gemaakte grafische ontwerpen. Zo komen wij tot een eindresultaat dat helemaal aan jouw wensen voldoet.

Oplevering

Tenslotte maak ik het gekozen grafische ontwerp gebruiksklaar. Soms betekent dit dat ik het grafisch ontwerp drukklaar bij je aanlever. In andere gevallen regel ik bijvoorbeeld dat de drukker het drukwerk levert. Een logo lever ik altijd aan voor web- en printgebruik.

Robbert Otter,

Schilderbedrijf Otter

"Van tevoren had ik een idee hoe ik mijn logo wilde hebben. Samen met Inventive Design mijn wensen besproken en al snel kwam Irene met een aantal goede ontwerpen. Inventive Design werkt snel en heeft veel creatieve ideeën en helpt zo om een mooi eindproduct neer te zetten.

 

Ik krijg nog altijd complimenten over mijn huisstijl!"

2_verloop-hoek-blauw-10.png

Een huisstijl laten

ontwerpen voor jouw organisatie?

2_verloop-hoek-blauw-10.png

Telefoon

+31 637 35 14 09

E-mail