pexels-tranmautritam-326514.jpg

Website laten maken

Naast de merkontwikkeling ontwerp én bouw ik ook digitale toepassingen, zoals websites en webwinkels. Samen werken we aan een sterke, complete digitale identiteit.

Jouw website hoort er niet alleen goed uit te zien, maar jouw bezoekers moeten ook direct vinden waar ze naar op zoek zijn of direct kunnen zien wat jij wilt dat ze zien. De websites die ik maak zijn mobielvriendelijk. Dat betekent dat de website mee schaalt met het apparaat dat je gebruikt. Een mobielvriendelijke website zorgt voor een betere gebruiksvriendelijkheid van jouw website. Google vindt een gebruiksvriendelijke website belangrijk, daarom wordt je website door Google beloond met een hogere positie in de zoekresultaten.

Waarom een website?

Een website met een professionele uitstraling is belangrijk voor je bedrijf, het is jouw online visitekaartje. Je wilt bovendien goed online vindbaar zijn voor nieuwe en bestaande klanten. Je hebt een website nodig die aan de laatste standaarden voldoet. Elke dag zijn er mensen online op zoek naar bedrijven zoals die van jou. Zorg er dus voor dat ze jou ook kunnen vinden. Laat een website maken die goed werkt, er mooi uitziet en haal op die manier nieuwe prospects binnen. 

Door het hebben van een website is je bedrijf onder een breed publiek zichtbaar. Via internet vinden ze jouw onderneming vaak op een andere manier dan je denkt. Al gauw vinden klanten een bedrijf onbetrouwbaar als het geen website heeft, dit wil je uiteraard voorkomen. Daarnaast willen klanten zich van te voren informeren voordat ze contact opnemen. Heeft de concurrent wel een website en jij niet, dan zal de voorkeur hoogstwaarschijnlijk uitgaan naar de concurrent.

Aan het eind van het project leg ik jou graag uit hoe je jouw website zelf kunt beheren. Zo kan je zelf gemakkelijk jouw website bijhouden en bent je dus niet van mij afhankelijk.

Een huisstijl laten ontwerpen
voor jouw organisatie?